Go to content
Aavikko-teltta
[]
From €80.00 / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Camp Kartano info@telttaillen.fi 0505055477 Company id: 2757209-2 Merchant terms

Teltoissamme pääset mukavaan retkifiilikseen ilman, että tarvitsee tinkiä mukavuudesta tai turvallisuudesta. Aavikko- telttamme on keskikokoisin teltoistamme (10,5m², korkeus 2,2m) ja on sopiva hieman enemmän tilaa kaipaaville matkaajalle tai pariskunnalle.

Hinta (80€) sisältää yhden aikuisen yhden yön majoittumisen. Lisähenkilöistä perimme lisämaksun 10€ / hlö / yö.

Teltasta löytyy 140cm leveä peti pehmeine ja lämpimine petivaatteineen. Pyyhkeen voi tarvittaessa vuokrata. Lisäksi teltta on varusteltu pöydällä ja istuinpalleilla sekä naulakolla. Sisustus on toteutettu kauniisti ja kodikkaasti, kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­le­ja hyväksi käyttäen. Lattialta löytyvät matot varpaita lämmittämään ja viileämpiä öitä varten on mahdollista ottaa käyttöön myös lisälämmitin. Lisälämpöä tuo myös lämmin täkki. Valoa ei kesäöinä usein kaipaa, mutta syysöiden pimeyteen valoa tuo aurinkokeinnoin varustetut valaisimet. Kennolaturilla voit ladata pienlaitteitasi.

Teltta on varustettu kylmälaukulla, jonne voit tarvittaessa hakea kylmäpatruunoita kesäkeittiön pakastimesta.

Yhteisessä kesäkeittiössä voit halutessasi valmistaa omat ruuat kaasuliedellä tai nuotiolla. Kesäkeittiöstä löydät kaiken tarvittavan ruuan valmistukseen. Alueella on yhteinen ekovessa. Peseytyä voit sade- tai kaivovedellä metsäsuihkussamme. Ja kyllä, vesi on mahdollista halutessasi lämmittää.

Kartanolta löytyy myös pieni putiikki, josta on mahdollista ostaa perustarvikkeita sekä Kartanon tilalla tuotettuja käsityötuotteita. Putiikista on mahdollista lainata / vuokrata myös aktiviteetteja, kuten pihapelejä, mummopyöriä tai veneen.