Go to content

Pilvi-teltta

Pilvi-teltta
[]
From 120,00 € / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Camp Kartano info@telttaillen.fi 0505055477 Company id: 2757209-2 Merchant terms

Teltoissamme pääset mukavaan retkifiilikseen ilman, että tarvitsee tinkiä mukavuudesta tai turvallisuudesta. Pilvi- telttamme on yksi suurimmista teltoistamme (20m², korkeus 3m) ja on sopiva hieman enemmän tilaa kaipaaville matkaajalle tai pariskunnalle.

Hinta (120€) sisältää kahden aikuisen yhden yön majoittumisen. Lisähenkilöistä perimme lisämaksun 10€ / hlö / yö.

Teltasta löytyy kaksi 80cm leveä sänkyä pehmeine ja lämpimine petivaatteineen. Pyyhkeen voi tarvittaessa vuokrata. Lisäksi teltta on varusteltu pöydällä ja tuoleilla sekä naulakolla. Sisustus on toteutettu kauniisti ja kodikkaasti, kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­le­ja hyväksi käyttäen. Lattialta löytyvät matot varpaita lämmittämään ja viileämpiä öitä varten on mahdollista ottaa käyttöön myös lisälämmitin. Lisälämpöä tuo myös lämmin täkki. Valoa ei kesäöinä usein kaipaa, mutta syysöiden pimeyteen valoa tuo aurinkokeinnoin varustetut valaisimet. Kennolaturilla voit ladata pienlaitteitasi.

Teltta on varustettu kylmälaukulla, jonne voit tarvittaessa hakea kylmäpatruunoita kesäkeittiön pakastimesta.

Yhteisessä kesäkeittiössä voit halutessasi valmistaa omat ruuat kaasuliedellä tai nuotiolla. Kesäkeittiöstä löydät kaiken tarvittavan ruuan valmistukseen. Alueella on yhteinen ekovessa. Peseytyä voit sade- tai kaivovedellä metsäsuihkussamme. Ja kyllä, vesi on mahdollista halutessasi lämmittää.